Tankar inför #uppesittarkväll Februari

Snart är det lön och dags för en av månadens höjdpunkter #uppesittarkväll.

Senaste månaden har varit spännade på flera sätt. Jag var bland annat till #nordnetlive ett kul och inspirerande upplevelse.  Passade på att träffa några andra blogg/twittrare på en lunch innan och sen hängde vi till och från under eftermiddagen, en känslan av att vara en del av en hemligklubb, mitt ibland massa som troligen följer en eller flera av oss och vet vilka till profilerna men inte vet inte att det är vi som är vi som rör oss mitt ibland dem.  Blir lätt nordnetlive nästa år, då kasnke lite mer och gå runt bland utställarna.  Dessutom gillar jag att nordnet väljer att lägga det på waterfront då det är nära till station och man kan ta sista tåget hem och ändå vara med hela dagen.

Utvecklingen i portföljen har varit minst sagt rolig, fullfart uppåt, men jag böjar få lite höjdsvindel höga nivåer, skulle gissa på en nedgång inom det närmsta och i så fall får vi REA. största porföljen är upp 8,9% mot 5,22% superfonden Sverige, alltid kul.

Förra månaden köpte jag Vestas och Bure, båda upp rejält mot index OMX SPI.

Källa: Sharewille
Källa: Avanza

Källa: Avanza

Funderar lite på vad jag ska köpa denna gång, brukar kolla på vilket jag har minst kapital i, då lutar det mot Kinnevik, Nibe, Vestas, Vad det blir får vi se.

God avkastning på er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *