Vad gör du när du missar en bussanslutning?

Åkte i förmiddags hem från föräldrarna för att jobba kväll.

Denna resa innebär ett byte med mellan två bussar, en anslutning som brukar funka på minuten och vara perfekt tidoptimal. Dock missade jag min anslutande buss med ett par minuter, tillsammans med ett gäng till som skulle med den bussen.

Jag tog då tillfället i akt att betrakta var dessa personer gjorde denna knappa halvtimme innan nästa buss skulle komma. De flesta gick och satte sig i busskuren och väntade, några gick in på intill liggande livsmedelsaffären.  Jag passade på att utnyttja tiden optimalt, och tog en rask promenad 10 minuter bort från hållplatsen och tillbaka, 20min solpromenad och tanka D-vitaminer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *